AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini yeniden gömmek

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, istediği oranda da eğleneceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yönetici makamına geleceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında yeniden nişanlanmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, insanlar arasında yüceleceğine alamet eder.

Kahve falında evi yıkıp yeniden yapmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeniden dirilmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yeniden evlendiğini görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir