AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini gömmek

Kahve falında ölmüş birini gömmek

Kahve falında ölmüş birini gömmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini gömmek gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Kahve falında canlıyı gömmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diri bebek gömmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işarettir.

Kahve falında birini canlı canlı gömmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini gömmek başarısız olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında mezara bebek gömmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında cenaze gömmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini gömmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir