AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini sırtında taşımak

Kahve falında ölen birini sırtında taşımak

Kahve falında ölen birini sırtında taşımak nimetin çoğalacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sırtta insan taşımak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Kahve falında birini sırtında taşımak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında sırtta odun taşımak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırta taşımak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak işlerinde verimsiz hale geleceğine, sorunlarını çözebileceğine inanılır.

Kahve falında sırtında annesini taşımak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, umutlarının söneceğine delalet eder.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir