AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta insan taşımak

Kahve falında sırtta insan taşımak

Kahve falında sırtta insan taşımak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta insan taşımak gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında insanı sırtında taşımak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta insan taşımak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, suçlamalardan aklanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında insan taşımak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında anneni sırtında taşımak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir