AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormandan ağaç kesmek

Kahve falında ormandan ağaç kesmek

Kahve falında ormandan ağaç kesmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, de elinin bollaşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Kahve falında ormandan odun kesmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda odun kesmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında orman kesmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında ormanda çam ağacı görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında ağaçlık orman görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orman ve ağaç görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir