AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıhlamur ağacı kesmek

Kahve falında ıhlamur ağacı kesmek

Kahve falında ıhlamur ağacı kesmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, evliliğinde mutlu olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında ıhlamur ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Kahve falında ıhlamur ağacı kesmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ıhlamur toplamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıhlamur ağacı görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıhlamur yaprağı görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında ıhlamur çayı görmek variyetinin her geçen gün artacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıhlamur satın almak yeni bir başlangıç yapmaya, özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında ıhlamur çiçeği toplamak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıhlamur çayı içmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir