AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine sarılıp öpmek

Kahve falında ölen birine sarılıp öpmek

Kahve falında ölen birine sarılıp öpmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birini sarılıp öpmek üzüleceğine ve ağlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek kazancın yarı yarıya artacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine sarılıp öpmek fesat kimselerin çıkacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulur.

Kahve falında sarılarak öpmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir