AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek rahatının bozulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, fesat kimselerin çıkacağına, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek kötü duygularından arınacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek hayattan bıkmasına neden olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir