AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek az da olsa feraha çıkılacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında ölüye sarılıp öpmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birisine sarılıp öpmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir