AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğine sarılıp öpmek kimseyle konuşmayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sarılmak öpmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini öpmek ve sarılmak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birine sarılmak öpmek korkularından kurtulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir