AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılarak öpmek

Kahve falında sarılarak öpmek

Kahve falında sarılarak öpmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılarak öpmek gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Kahve falında kıza sarılmak öpmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiline sarılıp öpmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini öpmek sarılmak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek elini attığı her işi yerine getireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek keyfinin olmayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sarılıp öpmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir