AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini sarılıp öpmek

Kahve falında ölmüş birini sarılıp öpmek

Kahve falında ölmüş birini sarılıp öpmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya yorulur.

Kahve falında ölmüş birini sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında anneye sarılıp öpmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, bereket ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında oğluna sarılıp öpmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye sarılmak öpmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği öpmek sarılmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek kendi patronu olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir