AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine kayıtsız kalmanız durumunda gerilim yaşanabilir veya talepler artabilir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sarılmak öpmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine sarılıp öpmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulur.

Kahve falında sarılmak öpmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına yorulur.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir