AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek adeta sinirden küplere bineceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rahat nedir öğreneceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek rızkının ve kazancının bol olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kimsesiz erkek bebek görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bebek bulmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında kimsesiz bebek görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek daha fazla mal sahibi olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebekleri emzirmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir