AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında mezar ziyaret etmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak yaşamını kolaylaştıracağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek konforundan da ödün vereceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin mezarını ziyaret etmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir