AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babamın mezarını görmek

Kahve falında ölen babamın mezarını görmek

Kahve falında ölen babamın mezarını görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babamın mezarını gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını mezarda görmek hayırlı adımlar atacağına, üzüleceğine ve kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını açmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet eder.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında baba mezarı görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölen babanın mezarını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir