AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında anneye sarılıp öpmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öpmek ve sarılmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini öpmek sarılmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir