AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye sarılıp öpmek

Kahve falında anneye sarılıp öpmek

Kahve falında anneye sarılıp öpmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında anneye sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Kahve falında anneye sarılıp öpmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birini öpmek sarılmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarılmak öpmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında birini öpmek ve sarılmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak öpmek kötü sözler duylacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir