AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiline sarılıp öpmek yarınlara bakacağına, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılmak öpmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anneye sarılıp öpmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir