AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpmek ve sarılmak

Kahve falında öpmek ve sarılmak

Kahve falında öpmek ve sarılmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, yanlış bir karar verileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında öpmek ve sarılmak gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında anneye sarılıp öpmek ailevi sorunlar yaşanacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, arzuların yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye sarılmak öpmek farklı kişilerle tanışacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birine sarılmak öpmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarılmak el öpmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir