AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya sarılıp öpmek

Kahve falında babaya sarılıp öpmek

Kahve falında babaya sarılıp öpmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalet eder.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek endişelerinin son bulacağına, dedikoduya alamet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, her şeyin gönlünce olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, markasını duyuracağına alamet eder.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında anne baba eli öpmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir