AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini öpmek sarılmak

Kahve falında ölmüş birini öpmek sarılmak

Kahve falında ölmüş birini öpmek sarılmak huzurun kaçacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini öpmek sarılmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında birisine sarılıp öpmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek rahatının da yerine geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birine sarılmak öpmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini sarılmak öpmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye sarılmak öpmek yaşam refahının düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği öpmek sarılmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir