AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarının elini öpmek

Kahve falında akrabalarının elini öpmek

Kahve falında akrabalarının elini öpmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek büyük mutluluk duyulacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba eli öpmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın elini öpmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir