AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefende kan görmek

Kahve falında kefende kan görmek

Kahve falında kefende kan görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefende kan gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kefende kan görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kefen sarmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birini kefenlenmiş görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kefen görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar ve kefen görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında birini kefen içinde görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kefenli görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir