AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş atan birini görmek

Kahve falında taş atan birini görmek

Kahve falında taş atan birini görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işarettir.

Kahve falında taş atan birini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Kahve falında taş atanı görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında ata taş atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, evine bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında taş atan birini görmek kariyer planının altüst olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş atanları görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ata bindiğini görmek başarılarının çoğalacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ata aşık olmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atatürk posteri görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata yük yüklemek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir