AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş atanı görmek

Kahve falında taş atanı görmek

Kahve falında taş atanı görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş atanı gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında taş atan birini görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında taş atanları görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında taş atanı görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ata taş atmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Kahve falında şahlanmış ata binmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına alamet eder.

Kahve falında gri ata binmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata binen gelin görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında kahkaha atan kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir