AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata su vermek

Kahve falında ata su vermek

Kahve falında ata su vermek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetinin çoğalacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında ata su vermek gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ata su içirmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ata su vermek kötü günlerinden kurtulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ata su vermek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde ata binmek yeni insanlarla tanışacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikle ata binmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürk imzası görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle ata binmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ata binen erkek görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir