AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ata su vermek

Kahve falında beyaz ata su vermek

Kahve falında beyaz ata su vermek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, borcunun da hafifleyeceğine, parasının her geçen gün artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ata su vermek gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz ata su vermek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eğersiz beyaz ata binmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ata bindiğini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ata binmek keyifli hale geleceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ata sarılmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz ata binen görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hastalığının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir