AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde ata binmek

Kahve falında suyun içinde ata binmek

Kahve falında suyun içinde ata binmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kar sağlayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ata binmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında suyun içinde ata binmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde ata binmek çok güzel olaylar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ata binmek istemek emeklerin boş yere harcanacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla ata binmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla ata binmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boz ata binmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta ata binmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda ata binmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir