AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün kesildiğini görmek

Kahve falında öküzün kesildiğini görmek

Kahve falında öküzün kesildiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok büyük paralar kazanacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında öküzün kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan, girişim veya projelerinize odaklanmanız sonuçları olumlu yönde değiştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında öküz kesildiğini görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküzün kesildiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında öküz boğazlamak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz satın almak kendi patronu olacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküz ve boğa görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kızgın öküz görmek bir üniversitede hoca olunacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan öküz görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir