AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz satın almak

Kahve falında öküz satın almak

Kahve falında öküz satın almak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında öküz satın almak gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Kahve falında öküz satın almak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, neşe içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük öküz görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküz öldüğünü görmek sabit geliri olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında öküzden korkmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında öküz kaybetmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Kahve falında öküzün konuştuğunu görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında öküz saldırdığını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir