AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz ve boğa görmek

Kahve falında öküz ve boğa görmek

Kahve falında öküz ve boğa görmek amacına ulaşabileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öküz ve boğa gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında öküz ve boğa görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküz boğa görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında öküzle çift sürmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında öküzle konuşmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, hayırlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında at ve öküz görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküzle tarla sürmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir