AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüşenleri görmek

Kahve falında dövüşenleri görmek

Kahve falında dövüşenleri görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dövüşenleri gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Kahve falında dövüşten kaçmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulur.

Kahve falında dövüşçü olmak başarısının yükseleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanların dövüştüğünü görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına inanılır.

Kahve falında kavga dövüş etmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında öküz dövüşü görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işarettir.

Kahve falında dövüş edenleri görmek her zaman el üstünde tutulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir