AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz dövüşü görmek

Kahve falında horoz dövüşü görmek

Kahve falında horoz dövüşü görmek yeni iş teklifleri alacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında horoz dövüşü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Kahve falında dövüş horozu görmek güzel bir evliliğe, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında horoz dövüştürmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz dövüşü görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında at dövüşü görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında öküz dövüşü görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir