AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzle konuşmak

Kahve falında öküzle konuşmak

Kahve falında öküzle konuşmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, güzel günler geçireceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında öküzle konuşmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirleriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında öküzle konuşmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü öküz görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküzün altında kalmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz kovalamak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküz tarafından kovalanmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında kömüş öküzü görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir