AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz kovalamak

Kahve falında öküz kovalamak

Kahve falında öküz kovalamak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, iyi kısmetleri olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalettir.

Kahve falında öküz kovalamak gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında öküz kovaladığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında öküzü kovalamak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öküz kovalamak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz öküz görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, tüm özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz gözü görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kara öküz görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında öküzün eve girdiğini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir