AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömüş öküzü görmek

Kahve falında kömüş öküzü görmek

Kahve falında kömüş öküzü görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, rızkın genişlemesine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Kahve falında kömüş öküzü gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kömüş öküzü görmek iç sıkıntınızın azalacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Kahve falında kömüş manda görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kömüş görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküz sesi duymak üzüntülerinden kurtulacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında öküz kavgası görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, maddi zararını karşılayacağına inanılır.

Kahve falında kara öküz görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Kahve falında öküz derisi görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına alamet eder.

Kahve falında öküzle boğuşmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir