AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü öküz görmek

Kahve falında ölü öküz görmek

Kahve falında ölü öküz görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, köşeye sıkıştıracağına delalettir.

Kahve falında ölü öküz gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Kahve falında ölü öküz görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, devlete hizmet etmeye işarettir.

Kahve falında öküz ölüsü görmek kazancını iki kat arttıracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzle boğuşmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında öküz kovaladığını görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde öküz görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda öküz görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında öküz kesildiğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküzden boynuz yemek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hüsrana uğratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir