AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzle tarla sürmek

Kahve falında öküzle tarla sürmek

Kahve falında öküzle tarla sürmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzle tarla sürmek gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Kahve falında öküzlerle tarla sürmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında öküzle tarla sürmek üzüntülü günler yaşanacağına, sorunlarını teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzle çift sürmek büyük bir projeye girileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında atla tarla sürmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında traktörle tarla sürmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla sürmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tarlada araba sürmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında öküzler görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, yüksek mevkilere getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir