AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzle çift sürmek

Kahve falında öküzle çift sürmek

Kahve falında öküzle çift sürmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, manevi olarak hasar alınacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküzle çift sürmek gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Kahve falında öküzle çift sürmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında bir çift öküz görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, nimet bolluğu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çift öküz görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında öküzlerle tarla sürmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında öküzle tarla sürmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sabanla çift sürmek böylece kendine güveneceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında atla çift sürmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir