AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün kovaladığını görmek

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında öküzün kovaladığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında öküz kovalamak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında öküz kovaladığını görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzü kovalamak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çift öküz görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz tarafından kovalanmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında öküze su vermek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öküz kesmek psikolojik olarak düzeleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir