AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz öküz görmek

Kahve falında beyaz öküz görmek

Kahve falında beyaz öküz görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz öküz gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Kahve falında beyaz öküz görmek çok kötü günler göreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz başı görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında küçük öküz görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında öküz saldırması görmek işlerdeki karın artacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında öküze binmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz boğa görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz boynuzu görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yersiz yere suçlanacağına yorulur.

Kahve falında inek ve öküz görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir