AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara öküz görmek

Kahve falında kara öküz görmek

Kahve falında kara öküz görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yani babasına benzeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara öküz gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Kahve falında kara öküz görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Kahve falında öküz arabası görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında evde öküz görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında kömüş öküzü görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz kafası görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift öküz görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında at ve öküz görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın öküz görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir