AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzü kovalamak

Kahve falında öküzü kovalamak

Kahve falında öküzü kovalamak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzü kovalamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Kahve falında öküz kovalamak güzelleşeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz kovaladığını görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzü kovalamak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah öküze binmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında öküz saldırması görmek aksiliklerin başgöstereceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz ve inek görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında besili öküz görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir