AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz kesmek

Kahve falında öküz kesmek

Kahve falında öküz kesmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, doyasıya hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında öküz kesmek gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında öküz kesmek ortağından ayrılacağına, alim insanlardan sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküzün saldırdığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde öküz görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz öküz görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz pisliği görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir