AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde öküz görmek

Kahve falında evin içinde öküz görmek

Kahve falında evin içinde öküz görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, aralarından su sızmayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde öküz gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Kahve falında evin içinde öküz görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde öküz görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde dolap görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde yılan görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kedi yavrusu görmek parasının ve malının çoğalacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde deve görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde su görmek kazancının günbegün artacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir