AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz pisliği görmek

Kahve falında öküz pisliği görmek

Kahve falında öküz pisliği görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında öküz pisliği gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında öküz pisliği görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında öküzden boynuz yemek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün kesildiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında öküz inek görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öküz tarafından kovalanmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzlerle tarla sürmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, maddi imkânlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kocaman öküz görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir