AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek öküz sürüsü görmek

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kişinin fakirleşeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalettir.

Kahve falında inek öküz sürüsü gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, asık yüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü öküz görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Kahve falında öküz sürüsü görmek dünya malının çoğalacağına, sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz veya inek görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek ve öküz görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında öküz inek görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında inek yada öküz görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir