AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dışkısı yemek

Kahve falında köpek dışkısı yemek

Kahve falında köpek dışkısı yemek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, kalbinin küt küt edeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, gönül kapılarını açacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında köpek dışkısı yemek gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında köpek dışkısı yemek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında köpek dışkısı görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dışkısına basmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında bebek dışkısı yemek beddua ve ah alacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek dışkısı yemek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının dışkısını yemek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında dışkısını yemek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir