AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun dışkısını görmek

Kahve falında çocuğunun dışkısını görmek

Kahve falında çocuğunun dışkısını görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, gözden düşeceğine, hem itibar edineceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun dışkısını gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında çocuğunun dışkısını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalettir.

Kahve falında kendi dışkısıyla oynamak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dışkını yemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dışkısını görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dışkısı görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir